Henkilökunta

Kauneudenhoidon ammattilaisina meille on tärkeintä, että asiakas on rentoutunut ja tyytyväinen peilikuvaansa. Haluamme, että käynti Tannerilla on sinulle myös arvokas hetki omaa aikaa. Toivomme, että nautit käynnistä yhtä paljon kuin me työmme tekemisestä.  Liikkeessäni sinua palvelevat ammattitaidolla omistaja Miia Tannerin lisäksi myös Laura Kähkönen ja Birgitta Kiiski.

Miia Tanner

Miia
omistaja

Miia on pitkän linjan hiusmuotoilija ja hänen varmoissa käsissään viihtyvät kaikenlaiset asiakkaat.

Toistakymmentä vuotta lahtelaisissa kampaamoissa työskennellyt Miia perusti oman liikkeen Rautatienkadulle vuonna 2016. Miia on koulutukseltaan kampaajan (2003) ja kosmetologin (2006) lisäksi merkonomi (2017).

Erikoisalana Miialla ovat erilaiset ja vaativat värjäykset.

Miia suuntaa aina mahdollisuuksien mukaan reissuun jonnekin lämpimään auringon alle. Lisäksi pitkien työpäivien vastapainoksi Miia käy mielellään ystäviensä kanssa keikoilla tai ulkoilee luonnossa.

Varaa aika

Laura
hiusmuotoilija

Laura on valmistunut 2020 alkuvuodesta parturi-kampaajaksi. Kampaamoalan töitä Laura on tehnyt reilut kaksi vuotta liiketyössä, jossa hän suoritti samalla parturi-kampaajan opinnot loppuun.

Asiakaspalvelu työ on lähellä Lauran sydäntä ja hän pyrkii aina tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen asiakkailleen.

Laura on tarkka työnsä jäljestä, ja hänen vahvuuksiaan ovat erilaisten hiusten leikkaukset ja hiusten värjäykset. Hiusten värjäyksissä varsinkin raidoitukset ovat Lauran ominta osaamista. Laura on innokas oppimaan uutta, ja hän haluaa haastaa ja kehittää itseään ja taitojaan jatkuvasti.

Laura asuu miehensä ja Helmi-koiransa kanssa Lahden Ahtialassa. Vapaa-ajallaan Laura ulkoilee koiransa kanssa ja viettää aikaa ystäviensä seurassa.

Varaa aika

Birgitta Kiiski

Birgitta
kosmetologi

Birgitta on valmistunut Etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2012, jonka jälkeen hän on työskennellyt yrittäjänä. Kosmetologikoulun jälkeen hän on kouluttautunut säännöllisesti ja pyrkii oppimaan koko ajan kauneusalasta lisää.

Birgitta tekee monipuolisesti erilaisia hoitoja kasvohoidoista microblading-kulmiin.

Birgitta asuu keskustan laitamilla aviomiehen ja kahden kissavanhuksen kanssa. Vapaa-ajalla hän nauttii ulkoilusta, kirjallisuudesta, leffoista ja musiikista.

Varaa aika