Henkilökunta

Kauneudenhoidon ammattilaisina meille on tärkeintä, että asiakas on rentoutunut ja tyytyväinen peilikuvaansa. Haluamme, että käynti Tannerilla on sinulle myös arvokas hetki omaa aikaa. Toivomme, että nautit käynnistä yhtä paljon kuin me työmme tekemisestä.  Liikkeessäni sinua palvelevat ammattitaidolla parturi-kampaajat Miia Tanner, Laura Kähkönen ja Suvi Koskinen sekä kosmetologi Reija Korkka.

Miia
omistaja

Miia on pitkän linjan hiusmuotoilija ja hänen varmoissa käsissään viihtyvät kaikenlaiset asiakkaat.

Toistakymmentä vuotta lahtelaisissa kampaamoissa työskennellyt Miia perusti oman liikkeen Rautatienkadulle vuonna 2016. Miia on koulutukseltaan kampaajan (2003) ja kosmetologin (2006) lisäksi merkonomi (2017).

Erikoisalana Miialla ovat erilaiset ja vaativat värjäykset.

Miia suuntaa aina mahdollisuuksien mukaan reissuun jonnekin lämpimään auringon alle. Lisäksi pitkien työpäivien vastapainoksi Miia käy mielellään ystäviensä kanssa keikoilla tai ulkoilee luonnossa.

Varaa aika

Laura
parturi-kampaaja

Laura on valmistunut 2020 alkuvuodesta parturi-kampaajaksi. Kampaamoalan töitä Laura on tehnyt reilut kaksi vuotta liiketyössä, jossa hän suoritti samalla parturi-kampaajan opinnot loppuun.

Asiakaspalvelu työ on lähellä Lauran sydäntä ja hän pyrkii aina tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen asiakkailleen.

Laura on tarkka työnsä jäljestä, ja hänen vahvuuksiaan ovat erilaisten hiusten leikkaukset ja hiusten värjäykset. Hiusten värjäyksissä varsinkin raidoitukset ovat Lauran ominta osaamista. Laura on innokas oppimaan uutta, ja hän haluaa haastaa ja kehittää itseään ja taitojaan jatkuvasti.

Laura asuu miehensä ja Helmi-koiransa kanssa Lahden Ahtialassa. Vapaa-ajallaan Laura ulkoilee koiransa kanssa ja viettää aikaa ystäviensä seurassa.

Varaa aika

Suvi Koskinen
parturi-kampaaja

Suvi teki aikuisiällä totaalisen alanvaihdon ja opiskeli pitkäaikaiseen haaveammattiinsa parturi-kampaajaksi, valmistuen joulukuussa 2022. Opintojen aikana Suvi kartoitti uutta alaa ja ammattia suorittamalla työharjoitteluja erilaisissa paikoissa: isommassa ketjuliikkeessä, parturiliikkeessä ja pienemmissä yrityksissä. Bonusopintoina Suvi suoritti myös Barber style-polun ja rakennekäsittelyt, joihin kiinnostusta löytyy myös ammattilaisena.

Suvilla riittää intoa tutkia ja tutustua parturi-kampaamoalan ihmeellisyyksiin ja mahdollisuuksiin, erityisen inspiroivana näyttäytyvät ihmiset yritysten ja brändien takana. Suville jokainen viikko tuo tullessaan uusia kokemuksia töiden ja asiakkaiden muodossa, ja yrittäjänä tämän työn tekeminen on tuntunut parhaalta.

Vapaa-ajalla Suvi tykkää liikkua ja lenkkeillä koiran kanssa, kesäviikonloppuisin suunta on usein Päijänteelle veneilemään. Suvin perheeseen kuuluu mies, kaksi tytärtä ja Nasu-koira, kaikki asustelevat Lahden Karistossa.

Varaa aika

Reija Korkka
kosmetologi

Reija on valmistunut kosmetologiksi Koulutuskeskus Salpauksesta 2022 vuoden lopussa. Hän on tehnyt harjoittelujaksojen aikana monipuolisesti kosmetologin töitä ja haluaa oppia kokoajan kauneusalasta lisää.

Asiakkaan kokemus on Reijalle sydämen asia ja siksi hän pyrkii aina tarjoamaan yksilöllisesti räätälöidyn hoidon asiakkaan tarpeisiin.

Reijan intohimona on erilaiset hemmotteluhoidot, sekä lash & brow liftit.

Reija asuu aviopuolisonsa kanssa Salpakankaalla. Vapaa-ajallaan hän neuloo, käy avantouinnissa, ulkoilee, sekä viettää aikaa ystävien kanssa.

Varaa aika