Haluamme että käyntisi Studio Tannerilla on sinulle arvokas hetki omaa aikaa. Asiakkaan kuunteleminen ja palvelualttius ovat meille tärkeitä. Tykkäämme käydä kouluttautumassa säännöllisesti joten uudet tekniikat ja opit ovat aina ajan tasalla. Työskentelemme ilolla ja ammattitaidolla.

Hiusten parissa työskentelevät parturi-kampaajat Miia Tanner ja Laura Kähkönen. Hoitolassa sinua hemmottelee Reija Korkka.

Miia
omistaja

Miia on pitkän linjan hiusmuotoilija ja hänen varmoissa käsissään viihdyt varmasti. Parasta työssäni on läsnäolo ja kohtaamiset ihanien asiakkaiden kanssa. Olen aina pitänyt asiakaspalvelusta ja asiakkaiden toiveiden toteuttamisesta ja tietty haasteista!

Yli toistakymmentä vuotta lahtelaisissa kampaamoissa työskennellyt Miia perusti oman liikkeen Rautatienkadulle vuonna 2016. Miia on koulutukseltaan parturi-kampaaja (2003), kosmetologi (2006) ja merkonomi (2017), lisäksi Miia opiskeli myös johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon vuonna
2023.

Erikoisalana Miialla ovat lyhyiden hiusten leikkaaminen, paksut hiukset ja niiden käsittely, sekä erilaiset vaativat värjäykset.

Miia suuntaa aina mahdollisuuksien mukaan reissuun jonnekin lämpimään auringon alle. Lisäksi pitkien työpäivien vastapainoksi Miia käy mielellään ystäviensä kanssa keikoilla tai ulkoilee luonnossa.

Varaa aika

Laura
parturi-kampaaja

Laura on valmistunut 2020 alkuvuodesta parturi-kampaajaksi. Asiakaspalvelu on lähellä Lauran sydäntä, ja hän pyrkii aina tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen asiakkailleen.

Hän on tarkka työnsä jäljestä, ja hänen vahvuuksiaan ovat hiusten värjäykset, varsinkin raidoitukset ovat Lauran ominta osaamista. Laura on innokas oppimaan uutta, ja hän haluaa haastaa ja kehittää itseään ja taitojaan jatkuvasti.

Laura asuu miehensä kanssa Lahden Hennalassa. Vapaa-ajallaan Laura ulkoilee Helmi-koiransa kanssa ja viettää aikaa ystäviensä seurassa.

Varaa aika

Reija Korkka
kosmetologi

Reija on valmistunut kosmetologiksi Koulutuskeskus Salpauksesta 2022 vuoden lopussa. Hän on tehnyt jo opintojensa harjoittelujaksojen aikana monipuolisesti kosmetologin töitä ja haluaa oppia kokoajan kauneusalasta lisää.

Asiakkaan kokemus on Reijalle sydämen asia ja siksi hän pyrkii aina tarjoamaan yksilöllisesti räätälöidyn hoidon asiakkaan tarpeisiin.

Reijan intohimona on erilaiset hemmotteluhoidot, sekä lash & brow liftit.

Reija asuu aviopuolisonsa kanssa Salpakankaalla. Vapaa-ajallaan hän neuloo, harrastaa avantouintia, ulkoilee, ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Varaa aika